English

За нас

кои сме ние

about

мисли различно

бъди различен

Мечтали ли сте си понякога да полетите, да погледнете на света от високо и да се реете между облаците свободни като птиците. Сега е моментът Вашата мечта да се осъществи... Политайки с парапланер пред Вас ще се открие един нов свят на незабравими изживявания. Полетът с парапланер е най-близък до усещането за свободния полет на птиците. Няма мотор, шум, вибрации. Наслаждавате се на небето, гледката, вятъра. Изпитвате чувство на волност и отпускане.

какво предлагаме

за вашият незабравим полет

Полет с тандемен парапланер

Полетът с двуместен парапланер (Тандем) е най-лесният и достъпен начин да полетите и да усетите чувството от свободния полет. За тези от вас, които искат да запазят спомените от своя първи полет с парапланер предлагаме професионално видеозаснемане на цялото приключение. Всички наши пасажери са застраховани от момента в който започнат да се екипират до момента, в който кацнат и снемат екипировката от тялото си.

service
line
service

настаняване при нашите парньори

Ще Ви помогнем да се настаните в най-добрите хотели и къщи за гости в града като сме подсигурили възможно най-добрите цени за нашите гости

line

отстъпки в най-добрите заведения в града

Разбира се всяко едно приключение заслужава и добро хапване след това. Защо не при най-добрите заведения в града? Ето затова за всички наши приятели имаме специални отстъпки в избрани заведения в града.

service
line
service

И разбира се незабравима гледка

Вижте България от птичи поглед. Ще останете очаровани от пейзажа който се открива пред очите Ви.